Masaż Relaksacyjny Kraków - Studio Twojego Zdrowia Massage
Ta strona wykorzystuje do swojego dzialania cookies ( ciasteczka ). Pozostając na niej wyrażasz zgodę na ich używanie zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć sie więcej prosimy zapoznać się z polityka cokkies
Rozumiem, nie pokazuj tego komunikatu
Witamy na stronie www.studiotwojegozdrowia.com
masaż krakówmassage krakaumassage krakow
  • Masaż Leczniczy
    MASAŻ LECZNICZY
    Dokuczają Ci bóle pleców, karku, rąk??
    Masz przemęczone nogi długotrwałym staniem lub chodzeniem??
    Przyjdź do nas POMOŻEMY CI !!
  • Masaż Relaksacyjny
    MASAŻ RELAKSACYJNY
    Wciąż odczuwasz przemęczenie, stres i napięcie??
    Wybierz jeden z masaży relaksacyjnych i podaruj chwilę przyjemności swojemu ciału i duszy a przez to popraw swoje samopoczucie.
  • Masaż Kraków
    AKTUALNE PROMOCJE
    Studio Twojego Zdrowia przygotowało dla Państwa szereg atrakcyjnych promocji. Aby dowiedzieć się wiecej prosimy kliknąć poniżej
 
REFERENCJE BUTTERFLY
Zobacz opinie naszych Klientów

Chcesz sprawdzić co sądzą o nas osoby które korzystały z naszych usług ??


Wejdź na nasz profil na Facebooku i przeczytaj zakładkę - Recenzje

https://www.facebook.com/Studiotwojegozdrowia/

Nasze opinie również można przeczytać na portalu TripAdvisor wpisując - Studio Twojego Zdrowia Butterfly

Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z naszymi opiniami.



Opinie Klientów Butterfly:

Pokaż tylko opinie dotyczące:


Autor: Joseph Corrigan
Data: 2014-11-28
Typ: Klasyczny masaż leczniczy
Excellent value. Very good professional approach. Massage was thorough and firm, learning a very relaxed feeling at the end of it.
Autor: Małgorzata Samek
Data: 2014-11-28
Typ: Masaż gorącymi kamieniami
Masaż bardzo relaksujący, odprężający profesjonalne wykonanie, miła i sympatyczna obsługa. Dzięki córkom miła niespodzianka. Dziękuję.
Autor: Ewa Schab
Data: 2014-11-28
Typ: Klasyczny masaż leczniczy
Bardzo przyjemny, intensywny masaż. Od razu czuć rezultat. Atmosfera bardzo miła. Gorąco polecam.
Autor: Doris Karner
Data: 2014-11-28
Typ: Masaż gorącymi kamieniami
Very good, I really enjoyed it
Autor: Serena Amore
Data: 2014-04-07
Typ: Klasyczny masaż leczniczy
The massage has been fantastic One of the best of my life Congratulation to the staff
Autor: Geraldine Stevenson
Data: 2014-04-07
Typ: Masaż gorącymi kamieniami
Very good massage
Autor: Madeline Laveng
Data: 2014-04-07
Typ: Masaż gorącymi kamieniami
Very relaxing and enjoying.
Autor: Felix Stevenson
Data: 2014-04-07
Typ: Masaż gorącymi kamieniami
Very good service.
Autor: Steve and Debbie Robinson
Data: 2014-04-07
Typ: Masaż gorącymi kamieniami
A very pleasant massage after a very busy day.
Autor: Frederie Elhorga
Data: 2014-04-07
Typ: Klasyczny masaż leczniczy
It was a very good massage I had pain in my back before to get in and now I feel much more better. Thank you
 
INFORMACJE NA TEMAT USŁUG
Przeczytaj i zdecyduj co cię interesuje
masaż leczniczy
Klasyczny masaż leczniczy
Szerokie spektrum zastosowania masażu klasycznego pozwala na skuteczne i trwałe leczenie bólów i przykurczy mięśniowych.
+ Masaż leczniczy
Masaż relaksacyjny
Masaż relaksacyjny
Masaż ten pozwala na chwilę relaksu i odprężenia zarówno dla ciała jak i umysłu.
+ Masaż relaksacyjny
Masaż antycellulitowy
Masaż antycellulitowy
Planujesz pozbyć się cellulitu? Chcesz, aby Twoja skóra nabrała sprężystości? Oferowane przez nas masaże pomogą Ci w tym !! Pozbądź się pomarańczowej skórki już dziś.
+ Masaż antycellulitowy
REFERENCJE BUTTERFLY
Zobacz opinie naszych Klientów
Excellent value. Very good professional approach. Massage was thorough and firm, learning a very relaxed feeling at the end of it.
Zobacz wszystkie
 
Wszelkie prawa zastrzeżone
Kopiowanie materiałów zabronione
Copyright 2011-2017 @ www.studiotwojegozdrowia.com
Szybki kontakt:
tel: 662-121-683
e-mail: kontakt@studiotwojegozdrowia.pl
Studio Twojego Zdrowia Butterfly
ul. Karmelicka 36,
31-128 Kraków
Telefon: 662 121 683