Masaż Kraków - Masaż Relaksacyjny Kraków - Massage Krakow
Ta strona wykorzystuje do swojego dzialania cookies ( ciasteczka ). Pozostając na niej wyrażasz zgodę na ich używanie zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć sie więcej prosimy zapoznać się z polityka cokkies
Rozumiem, nie pokazuj tego komunikatu
Witamy na stronie www.studiotwojegozdrowia.com
masaż krakówmassage krakaumassage krakow
  • Masaż Leczniczy
    MASAŻ LECZNICZY
    Dokuczają Ci bóle pleców, karku, rąk??
    Masz przemęczone nogi długotrwałym staniem lub chodzeniem??
    Przyjdź do nas POMOŻEMY CI !!
  • Masaż Relaksacyjny
    MASAŻ RELAKSACYJNY
    Wciąż odczuwasz przemęczenie, stres i napięcie??
    Wybierz jeden z masaży relaksacyjnych i podaruj chwilę przyjemności swojemu ciału i duszy a przez to popraw swoje samopoczucie.
  • Masaż Kraków
    AKTUALNE PROMOCJE
    Studio Twojego Zdrowia przygotowało dla Państwa szereg atrakcyjnych promocji. Aby dowiedzieć się wiecej prosimy kliknąć poniżej
 
REFERENCJE BUTTERFLY
Zobacz opinie naszych Klientów

Chcesz sprawdzić co sądzą o nas osoby które korzystały z naszych usług ??


Wejdź na nasz profil na Facebooku i przeczytaj zakładkę - Recenzje

https://www.facebook.com/Studiotwojegozdrowia/

Nasze opinie również można przeczytać na portalu TripAdvisor wpisując - Studio Twojego Zdrowia Butterfly

Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z naszymi opiniami.



Opinie Klientów Butterfly:

Pokaż tylko opinie dotyczące:


Autor: Sylwia
Data: 2014-04-07
Typ: Masaż Czekoladą
Było cudownie. Polecam na zakończenie tygodnia, a weekend na pewno będzie udany. Kameralna atmosfera, miły Pan, relaksująca muzyka, piękny zapach.
Autor: Dave Smart
Data: 2014-03-05
Typ: Masaż gorącymi kamieniami
Very professional relaxing massage. Would highly recommend.
Autor: Helle Toril Sandvik
Data: 2014-03-05
Typ: Kompleksowy zabieg na ciało.
Very nice treatment and I have used it two times in my stay in four days. My son also used it two times. We are very satisfied and I will recomment a stay in your hotel because the treatments are a valuable offer in our stay.Thank you- I will recommend you in Trip Advisor
Autor: Erzsebet Nyakas
Data: 2014-03-05
Typ: Klasyczny masaż leczniczy
I think it was a fair, professional massage for the price.
Autor: Rostyslav Lisoviy
Data: 2014-03-05
Typ: Klasyczny masaż leczniczy
Almost sleep. Very relaxed.
Autor: Alona Lisova
Data: 2014-03-05
Typ: Klasyczny masaż leczniczy
Very relaxed.
Autor: Lee Davey
Data: 2014-03-05
Typ: Klasyczny masaż leczniczy
Was an enjoyable and impeccible. Service within lovely settings. Meeting all requirements.
Autor: Ingrid Grotterud
Data: 2014-02-10
Typ: Masaż gorącymi kamieniami
It was very nice and relaxing. I would absolutely recommend it
Autor: Maren Steller Imingen
Data: 2014-02-10
Typ: Masaż gorącymi kamieniami
It was really relaxing, and I would definitely do it again. Thumbs up
Autor: Kristin Nybrott
Data: 2014-02-10
Typ: Klasyczny masaż leczniczy
I had a classic massage the last day of my stay here at the hotel Maksymilian and I regret not doing it before. Recommend it to all who want to relax after days in the town.
 
INFORMACJE NA TEMAT USŁUG
Przeczytaj i zdecyduj co cię interesuje
masaż leczniczy
Klasyczny masaż leczniczy
Szerokie spektrum zastosowania masażu klasycznego pozwala na skuteczne i trwałe leczenie bólów i przykurczy mięśniowych.
+ Masaż leczniczy
Masaż relaksacyjny
Masaż relaksacyjny
Masaż ten pozwala na chwilę relaksu i odprężenia zarówno dla ciała jak i umysłu.
+ Masaż relaksacyjny
Masaż antycellulitowy
Masaż antycellulitowy
Planujesz pozbyć się cellulitu? Chcesz, aby Twoja skóra nabrała sprężystości? Oferowane przez nas masaże pomogą Ci w tym !! Pozbądź się pomarańczowej skórki już dziś.
+ Masaż antycellulitowy
REFERENCJE BUTTERFLY
Zobacz opinie naszych Klientów
Excellent value. Very good professional approach. Massage was thorough and firm, learning a very relaxed feeling at the end of it.
Zobacz wszystkie
 
Wszelkie prawa zastrzeżone
Kopiowanie materiałów zabronione
Copyright 2011-2019 @ www.studiotwojegozdrowia.com
Szybki kontakt:
tel: 662-121-683
e-mail: kontakt@studiotwojegozdrowia.pl
Studio Twojego Zdrowia Butterfly
ul. Karmelicka 36,
31-128 Kraków
Telefon: 662 121 683